Spoed huisarts

’s avonds, ’s nachts en in het weekend

Mijn Huisarts online

MijnGezondheid.net

Onze praktijk gebruikt MijnGezondheid.net (MGN). Via een beveiligd internetportaal kunt u thuis o.a.:

  • uw herhaalmedicatie bestellen
  • een e-consult aanvragen (lees beslist de voorwaarden)
  • online een afspraak met de huisarts of praktijkondersteuner maken (helaas is deze optie wegens Corona nu niet mogelijk)
  • een deel van uw dossier inzien
  • een reisdocument samenstellen
  • u heeft toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte.

Klik hier om in te loggen op MijnGezondheid.net (u kunt ook bovenaan deze pagina klikken op de 1e blauwe button “Inloggen MijnGezondheid.net”). U komt direct op de pagina van MijnGezondheid.net terecht waar u met uw DIGID kunt inloggen. Volg daarna de gevraagde stappen. 

Klik hier om u voor het eerst aan te melden voor MijnGezondheid.net (u kunt ook bovenaan deze pagina op de 2e blauwe button “Aanmelden MijnGezondheid.net” klikken). U komt direct terecht op de pagina van MijnGezondheid.net en u kunt dan de gevraagde stappen volgen.

MedGemak

Tevens kunt u ook gebruik maken van de app MedGemak. Met deze app kunt u ook makkelijk gebruik maken van veel mogelijkheden, zoals:

  • E-consulten
  • verzenden van foto’s
  • aanvragen van herhaalrecepten.

Installeer deze app op uw telefoon nadat u aangemeld bent voor MijnGezondheid.net. Volg de stappen die hierin gevraagd worden. Als u een account heeft aangemaakt, krijgt de huisarts automatisch een melding. Uw huisarts zal na deze melding het dossier voor u openen. Dit kan enkele dagen duren.

Inschrijven als patiënt

Komt u in de gemeente Huizen wonen en heeft u nog geen huisarts in Huizen? Dan kunt u zich bij ons als patiënt inschrijven. U kiest dan één vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts afwezig is en het nodig is dat u beoordeeld moet worden, kunt u altijd bij een andere huisarts terecht.

Als u zich wilt laten inschrijven kunt u ons op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 15.30 uur bellen op telefoonnummer 035-5266000. De doktersassistente zal uw inschrijving verder regelen of eventuele vragen beantwoorden.

Wij verwelkomen u graag als nieuwe patiënt.

Minddistrict

U kunt gratis zelf aan de slag met lichte psychische klachten via online behandelmethodes. Dit wordt E-health genoemd. Zelfhulp kan worden ingezet om lichte, veelvoorkomende klachten te verminderen. Denk hierbij aan modules over beter slapen, gezonder leven, minder drinken en oefenen met ontspannen.

Deze zelfhulpmodules staan in het programma Minddistrict en starten altijd met een welkomstmodule met uitleg en informatie.

Klik hier om een gratis account aan te maken op het zelfhulpplatform van Minddistrict. U krijgt dan toegang tot de zelfhulpcatalogus en de module die u kiest.

We hopen u hiermee handvatten te geven om op eigen kracht meer in balans te komen en zo niet dat staat uw huisarts voor u klaar. Uw huisarts kan dan ook met u bespreken of een gesprek met POH-GGZ zinvol kan zijn.

Helpdesk Digitale Zorg

Heeft u digitale vragen die niet medisch inhoudelijk zijn, maar wel in u op kunnen komen als u onder behandeling bent/ contact heeft met een arts of behandelaar? Dan kunt u terecht bij de helpdesk Digitale Zorg.

De Helpdesk Digitale Zorg is een initiatief van RHOGO, het Zorg Innovatie Huis – Amaris Zorggroep en Tergooi Ziekenhuis.
Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen is één van de vele samenwerkingspartners.

Kijk voor meer informatie op de website van Helpdesk Digitale Zorg.

Wilt u zich inschrijven bij de huisarts?

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud