Spoed huisarts

’s avonds, ’s nachts en in het weekend

Huisarts

Huisartsenpraktijk Huizermaat bestaat uit een team van acht huisartsen, drie praktijkondersteuners somatiek, vier praktijkondersteuners ggz, drie praktijkondersteuners bewegen en negen doktersassistentes. De teamleden werken onderling intensief samen. Ook werken ze nauw samen met de andere professionals in gezondheidscentrum Huizermaat. Dat is het grote voordeel van een gezondheidscentrum: verschillende disciplines onder één dak die samen optrekken om u de beste zorg te verlenen.

Die zorg verandert. Mensen worden gemiddeld ouder, gebruiken meer medicijnen en wonen langer thuis. Daardoor komen meer mensen met chronische ziekten op de praktijk. De huisartsen zijn daarom in 2018 gestart met het KAM-project (Kwaliteit Als Medicijn). Door ondersteuning van een extra huisarts kunnen de huisartsen – als hier behoefte aan is – tijdens het spreekuur gemakkelijker meer tijd voor u inplannen.
De huisartsenpraktijk Huizermaat beschikt over het keurmerk NHG-Praktijkaccreditering. De praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen die het Nederlands Huisartsen Genootschap heeft opgesteld.

Ook adviseren wij u om zich aan te melden bij mijngezondheid.net (MGN). Met deze functie kunt u een e-consult sturen naar uw huisarts en uw medicatie herhalen.

De doktersassistente of huisarts kan ook na een telefonisch contact vragen een foto te mailen. Deze foto kan u dan sturen naar: infohuisartsHM@wgchuizen.nl. Na beoordeling zal de huisarts u terugbellen. Vergeet niet uw mobiele telefoonnummer in de email te vermelden.

Tevens willen we u toestemming vragen om uw status open te mogen zetten voor de huisartsenpost in Blaricum. Hierdoor kunnen we u daar beter behandelen. Verdere informatie hierover kunt u vinden op volgjezorg.nl. Zou u uw keus kunnen doorgeven aan onze doktersassistente?

icoon-omlaag-geel

Thuisarts.nl

Twijfelt u of u naar de huisarts moet? Of wilt u meer weten over gezondheid en ziekte of een diagnose? Kijk dan eens op Thuisarts.nl. Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van uw huisarts over gezondheid en ziekte. U kunt Thuisarts.nl ook gebruiken als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts of op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

logo-thuisarts

Kwaliteit

Kwaliteit van zorg staat bij ons bovenaan de lijst. Onze huisartsenpraktijk is geaccrediteerd volgens het keurmerk van de NPA. Dit houdt in dat de processen van zorg die u krijgt, beschreven zijn en het hele jaar door worden bewaakt.

De huisartsen hebben wekelijks overleg (intervisie) en overleggen periodiek met de andere disciplines. Daarnaast volgen ze het hele jaar door bij- en nascholing. Tevens werken we met “VIM” (Veilig Incident Melden). Dit is een systeem waarin alle ‘bijna’ fouten worden gemeld en gekeken wordt wat we daarvan kunnen leren.

Jaarlijks maken wij een kwaliteitsjaarverslag. U kunt het jaarverslag online bekijken.

Het jaarverslag van 2020 kunt u online bekijken door hier te klikken.

Het jaarverslag van 2021 kunt u online bekijken door hier te klikken.

Het jaarverslag van 2022 kunt u online bekijken door hier te klikken.

Mocht u toch niet tevreden zijn over onze zorg en er met uw huisarts niet uitkomen, dan kunt u altijd een klacht indienen. Deze zullen wij behandelen als een signaal van een tevreden klant die ons wil helpen. Klik hier voor meer informatie over onze klachtenregeling.

Contact

Contactgegevens

Op werkdagen is ons gezondheidscentrum geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Voor een afspraak met uw huisarts kunt u tussen 8.00 en 12.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur bellen naar 035-5266000. Wij maken gebruik van het volgende keuzemenu:

 1. Spoed
 2. Afspraak maken met de doktersassistente
 3. Receptenlijn
 4. Praktijkondersteuner diabetes/hart- en vaatziekten
 5. Intercollegiaal overleg
 6. Praktijkinformatie

 

Uw post kunt u sturen naar:

Gezondheidscentrum Huizermaat – Afdeling Huisartsen
Holleblok 44
1273 EG Huizen

 

Spoed op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur

 • Bel 035-5266000 (toets 1 voor spoed in het keuzemenu)
 • Of kom meteen naar de praktijk

Avond,- nacht- en weekenddiensten

Bel voor dringende hulp van de huisarts na 17.00 uur en op zaterdagen, zon- en feestdagen de doktersassistenten van de Spoedpost Hilversum. 

Zij zijn in staat u sneller te helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft:

 • uw zorgpas
 • de naam van uw huisarts
 • uw medicijngebruik

De Huisartsenpost vindt u op het terrein van Tergooi Hilversum, Laan van Tergooi 2, 1212 VG Hilversum. U kunt de huisartsenpost alleen bezoeken als u telefonisch een afspraak heeft gemaakt.

Kijk voor meer informatie op https://spoedzorghilversum.nl/

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Telefoonummer

Bel naar: 035 5266000

Spoednummer: 035 5266000 kies 1

Openingstijden

Maandag 08.00 – 17.00 uur
Dinsdag 08.00 – 17.00 uur
Woensdag 08.00 – 17.00 uur
Donderdag 08.00 – 17.00 uur
Vrijdag 08.00 – 17.00 uur

Telefoonnummer

Bel naar 035 5266000

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud