Vacatures

Wilt u werken in een gezondheidscentrum waar u met alle collega’s samen één doel heeft: mensen uit de wijk en daarbuiten op een persoonlijke, betrokken en integere manier zorg bieden?

Word dan onze collega, kom werken in de gezondheidscentra Huizen!

De centra staan midden in de wijk en bieden zorg van uitstekende kwaliteit. Alle disciplines zitten onder één dak. U kunt dus gemakkelijk bij uw collega binnenlopen. Wij verlenen moderne zorg, zijn maatschappelijk betrokken en hebben een informele werkcultuur. Bovendien zijn we professionals die vinden dat de zorg altijd beter kan. Wilt u hier deel van uitmaken? Dan zijn we naar u op zoek!

Wilt u meer lezen over het werken in een gezondheidscentrum kijk dan op Werkeninhetgezondheidscentrum.nl.

icoon-omlaag-geel

Gezondheidscentrum Huizermaat zoekt:

Doktersassistent voor 16-24 uur per week

Waar kom je te werken?

In een enthousiast, gedreven en heel gezellig team! Onze huisartsenafdeling bestaat 8 doktersassistentes, 7 huisartsen, 3 praktijkondersteuners somatiek en 3 praktijkondersteuners GGZ. We zitten in een mooi, modern pand aan het Holleblok in Huizen.  Naast de huisartsenafdeling maken de apotheek, de afdelingen fysiotherapie en diëtetiek evenals de administratie onderdeel uit van het gezondheidscentrum. Hier werken we nauw mee samen. Ook drinken we koffie met elkaar en lunchen gezamenlijk. Ons gezondheidscentrum maakt deel uit van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen, waar ook Gezondheidscentrum Bovenmaat toe behoort. We vallen onder de CAO Huisartsenzorg.

Wie zoeken we?

De functie is in eerst instantie tijdelijk, i.v.m. een langdurig zieke collega.

We zoeken iemand die graag in een team werkt maar ook heel goed zelfstandig kan werken, initiatief toont en meedenkt.  Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent collegiaal en flexibel. Je beschikt over je diploma voor doktersassistent. Je taken bestaan o.a. uit:

 • telefoon beantwoorden, triage
 • balie- en administratieve werkzaamheden
 • medisch technische handelingen

Contact

Voor meer informatie over ons gezondheidscentrum, kijk op www.gchuizermaat.nl. Je kunt ook bellen met Geertine Fledderus of Ilse van Oosterom, coördinerend  doktersassistentes, tel: 035-5266000.

Als je interesse hebt, laat dat weten en mail je motivatie en CV naar i.flowerree@wgchuizen.nl

(Ivanka Flowerree, personeelszaken)

 

Apotheek Huizermaat zoekt:

apothekersassistent voor 16-36 uur per week

Zoek jij een leuke, afwisselende baan in een goed georganiseerde apotheek? Dan zoeken wij jou!

We nodigen je uit om ons een mailtje te sturen met je motivatie en CV.

Voor onze apotheek Huizermaat in Huizen zoeken wij een

 apothekersassistent voor 16-36 uur per week

Ben jij een gedreven apothekersassistent en zoek je een leuke werkomgeving? Ben je een harde werker, klantvriendelijk en lekker vrolijk? Ben je gediplomeerd apothekersassistent? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Wij bieden afwisselend werk in een leuk, goed op elkaar ingespeeld team. Je komt te werken in een mooie, moderne, zelfstandige apotheek. Voor een deel op de baxterafdeling werken behoort tot de mogelijkheden.

We werken goed samen met de andere afdelingen binnen het gezondheidscentrum. We drinken gezamenlijk koffie en lunchen ook met elkaar, kortom, naast hard werken ook tijd voor gezelligheid.

Verder zijn er ruime mogelijkheden voor bijscholing en persoonlijke ontwikkeling.

De apotheek is onderdeel van gezondheidscentrum Huizermaat op het Holleblok in Huizen. Voor meer informatie kijk op www.gchuizermaat.nl

Belangstelling? Mail je brief en CV naar i.flowerree@wgchuizen.nl (Ivanka).

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Judith Strous, apotheker, tel: (035) 5260292.

Apotheek Huizermaat zoekt:

ondersteunend medewerker voor 32 uur per week

Vind jij het leuk om in een apotheek te werken? Dat kan! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die van aanpakken weet, klantvriendelijk is en secuur werkt. Voor deze functie heb je geen diploma apothekersassistente nodig, dus je kunt direct aan de slag!

Dit ga je doen:
Een apotheekmedewerker houdt zich voornamelijk bezig met ondersteunende taken zodat de apothekersassistentes zoveel mogelijk tijd aan de patiënt kunnen besteden. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwerken van de bestelling, het bedienen van de uitvulrobot en het klaar zetten van geneesmiddelen voor recepten. Daarnaast spring je bij waar nodig en beantwoord je de telefoon. Het is dus noodzakelijk dat je klantvriendelijk bent en de Nederlandse taal goed beheerst.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden afwisselend werk in een leuk team dat klaar staat om je te verwelkomen en in te werken. De apotheek is onderdeel van het gezondheidscentrum Huizermaat op het Holleblok.
De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Apotheken. Het salaris is afhankelijk van je ervaring bij 32 uur per maand maximaal €2012,- bruto (salarisschaal 3). Voor meer informatie over ons gezondheidscentrum ga naar www.gchuizermaat.nl

Doorgroeien?
Mocht je het leuk vinden om op termijn de opleiding tot apothekersassistente te gaan volgen, dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen hierbij ondersteunen qua financiering en stageplek.

Enthousiast?
Mail je brief en CV zo snel mogelijk naar i.flowerree@wgchuizen.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Judith Strous, apotheker, tel: (035) 5260292.

Gezondheidscentrum Bovenmaat zoekt:

Huisarts (0,8 – 1 fte) – ook als duobaan in te vullen

Ben jij als huisarts graag verantwoordelijk voor je eigen patiënten? En besteed jij je tijd liever aan de patiënten dan aan administratie? Vind je dat je de patiënt het beste helpt samen met andere disciplines? Wil je graag midden in het land werken? Dan ben jij als huisarts geknipt voor ons gezondheidscentrum!

We zoeken per 1 september een nieuwe collega wegens pensionering.

Jouw functie

 • Als praktijkhouder staan bij jou, afhankelijk van je aanstelling, 1600 – 2000 patiënten op naam ingeschreven.
 • Je werkt in een modern pand, met een eigen spreekkamer.
 • Je kunt gemakkelijk even binnenstappen bij een collega, fysiotherapeut of diëtist. Om te overleggen, of om samen koffie te drinken.
 • Je neemt deel aan ANWdiensten via een goed georganiseerde dienstenstructuur op de huisartsenpost bij ziekenhuis Tergooi in Hilversum. Nachtdiensten besteden we uit aan waarnemers. Per 1 april a.s. maken we gebruik van de WaarneemApp.
 • Als je afwezig bent, neemt een collega jouw patiënten waar. En andersom. Bij vakantie en langdurige afwezigheid regelen we samen de waarnemingen.
 • Samen zorgen we ervoor dat iedereen werk en privé goed kan combineren.
 • Kortom: het is teamwork. Je staat er nooit alleen voor.

Gezondheidscentrum Bovenmaat

Het gezondheidscentrum vormt samen met gezondheidscentrum Huizermaat, Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen. In de Bovenmaat werk je met 5 huisartsen, 3 POH’s Somatiek, 2 POH’s GGZ, 6 centrumassistenten en een huisarts in opleiding. In ons gezondheidscentrum hebben we ook afdelingen fysiotherapie en diëtetiek. Onze stichting heeft een eigen administratieve afdeling. Veel administratieve rompslomp kun je uit handen geven. Die tijd kun je aan patiënten besteden.

Wat verwachten we van je?

 • Je wil graag een eigen praktijk binnen ons team en werkt graag samen met andere disciplines.
 • Je wil meedenken over het verder optimaliseren van onze praktijkvoering.
 • Je wil je inzetten voor neventaken en voor de eerstelijnszorg in onze wijk.

Honorering

 • Medewerkers van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen werken in loondienst.
 • We honoreren je op basis van de Cao Gezondheidscentra. Salarissen zijn geïndexeerd, maximaal € 7963,- bij een fulltime aanstelling, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere: pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn en vergoeding van reiskosten, lidmaatschappen beroepsverenigingen, nascholing en praktijkkosten.
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing.

Interesse?

Dan ontmoeten we je graag.

Mail je sollicitatiebrief en cv naar i.flowerree@wgchuizen.nl (Ivanka Flowerree, personeelszaken). Meer weten? Kijk op: www.wgchuizen.nl. Of bel met Claudia de Jong , huisarts: 035-5250777

Gezondheidscentrum Bovenmaat zoekt:

Doktersassistent op oproepbasis

Ben jij een ervaren, enthousiaste doktersassistent, dan zijn wij op zoek naar jou als invalkracht tijdens vakanties of ziekte van collega’s. Misschien ben je net met pensioen en wil je af ten toe nog wat werken? Of werk je in het weekend en ben je door de weeks nog beschikbaar?

Mail je sollicitatie dan naar Marjolein de Boer, hoofd assistente: m.boer@wgchuizen.nl.

Wij zijn een gedreven en gezellig team van 6 huisartsen, 6 poh’s en 6 assistentes dat zich graag inzet voor kwalitatief zeer goede zorg. We werken in een mooi, modern gezondheidscentrum samen met fysiotherapeuten en diëtisten en maken onderdeel uit van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen.

Voor meer informatie over ons gezondheidscentrum kijk op www.gcbovenmaat.nl.
Of bel tussen 8.00 en 17.00 uur naar 035-5250777.

Vragen?

Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search

Naar de inhoud springen