Vacatures

Wilt u werken in een gezondheidscentrum waar u met alle collega’s samen één doel heeft: mensen uit de wijk en daarbuiten op een persoonlijke, betrokken en integere manier zorg bieden?

Word dan onze collega, kom werken in de gezondheidscentra Huizen!

De centra staan midden in de wijk en bieden zorg van uitstekende kwaliteit. Alle disciplines zitten onder één dak. U kunt dus gemakkelijk bij uw collega binnenlopen. Wij verlenen moderne zorg, zijn maatschappelijk betrokken en hebben een informele werkcultuur. Bovendien zijn we professionals die vinden dat de zorg altijd beter kan. Wilt u hier deel van uitmaken? Dan zijn we naar u op zoek!

Wilt u meer lezen over het werken in een gezondheidscentrum kijk dan op Werkeninhetgezondheidscentrum.nl.

icoon-omlaag-geel

Gezondheidscentrum Huizermaat zoekt:

Diëtist voor 16 uur per week, in principe voor dinsdag en vrijdag

Wij zoeken een diëtist voor onze praktijk in gezondheidscentrum Huizermaat. Samen met gezondheidscentrum Bovenmaat vormen we de stichting Wijkgezondheidscentra Huizen.

Wat zoeken wij?
Een leuke, enthousiaste diëtist, die van aanpakken weet! Het liefst met ervaring in de eerstelijns zorg. Vind je het leuk om met name te werken met cliënten die te maken hebben met diabetes mellitus, maag-darmproblematiek, over- en ondergewicht? En ben je:

 • in het bezit van een HBO-diploma Voeding en Diëtetiek
 • een teamspeler, gericht op samenwerking;
 • clientgericht;
 • flexibel & stressbestendig
 • heel verantwoordelijk, zowel richting de cliënt als onze praktijk;

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wij bieden:

Een fijne groep collega’s die goed samenwerkt. Ons team bestaat uit 4 diëtisten en een assistente. We werken binnen twee mooie gezondheidscentra samen met o.a. huisartsen, praktijkondersteuners en fysiotherapeuten. Lunchen doen we met alle disciplines bij elkaar in een gezellige sfeer. Onze centra zijn goed georganiseerd, wat ons de kans geeft ons te focussen op de zorg en het verbeteren daarvan. Er is ruimschoots mogelijkheid tot ontwikkeling en ontplooiing.

Je krijgt een jaarcontract en bij goed functioneren daarna een vast contract.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Adviesregeling Ineen. Maximum salaris bij 38 uur werken is €3858,-

Opleidingen, contributie belangenvereniging etc. worden vergoed.

Interesse?

Mail dan je sollicitatie met CV naar i.flowerree@wgchuizen.nl (Ivanka, personeelszaken)

Voor meer informatie, kijk op onze website www.wgchuizen.nl of neem contact op met Renee de Kruyf, diëtist, op ma-ochtend, di-ochtend of donderdag, tel.nr: 035 5262800.

Gezondheidscentrum Huizermaat in Huizen zoekt een:

Huisarts (0,8-1fte)

Besteed jij je tijd liever aan de patiënt dan aan administratie? Vind je net als wij dat je de patiënt het beste helpt samen met andere disciplines? Wil je graag midden in het land werken? Dan ben jij als huisarts geknipt voor ons gezondheidscentrum.

We zoeken een nieuwe huisarts wegens verhuizing van één van de huisartsen naar het oosten van het land.

Jouw functie

 • Als praktijkhouder staan, afhankelijk van je aanstelling, 1600 (bij 0,8 fte) tot 2000 (bij 1 fte) patiënten bij jou op naam ingeschreven.
 • Je werkt in een mooi, modern, pas verbouwd pand.
 • Je kunt gemakkelijk even binnenlopen bij een collega huisarts, fysiotherapeut, apotheker of diëtist.
 • Je neemt deel aan avond- nacht- en weekenddiensten via een goed georganiseerde dienstenstructuur op de huisartsenpost bij ziekenhuis Tergooi in Blaricum. Nachtdiensten besteden we uit aan waarnemers.
 • Als je afwezig bent, neemt een collega jouw patiënten over. En andersom. Bij vakantie en langdurige afwezigheid regelen we samen de waarnemingen.
 • Kortom: het is teamwork. Je staat er nooit alleen voor.

Gezondheidscentrum Huizermaat
Ons gezondheidscentrum vormt samen met gezondheidscentrum Bovenmaat de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen. De Huizermaat heeft ongeveer 8800 patiënten. We zijn een hecht, op elkaar betrokken team van 7 huisartsen. We hebben kanjers van assistentes (8 dames) en POH’s in dienst (2 Somatiek en 3 GGZ) en begeleiden een huisarts in opleiding. We hebben regelmatig overleg over de individuele patiënt, over praktische uitvoering van dagelijkse zaken en over meer zorginhoudelijke thema’s. Ons gezondheidscentrum wil graag een positieve uitstraling geven aan gezondheidszorg in de wijk en doet dit onder meer door projecten als “zelf aan zet”, een leefstijlcarrousel en  inzet op ouderenzorg.

In ons gezondheidscentrum hebben we ook afdelingen fysiotherapie en diëtetiek en een eigen apotheek. We drinken samen koffie en lunchen met elkaar.

Onze stichting heeft ook een administratieve afdeling. Financiële, administratieve en personele zaken worden door hen geregeld en hoef je dus merendeels niet zelf te doen. Die tijd kun je aan patiënten besteden en op tijd naar huis gaan.

Wat verwachten we van je?

 • Je wilt graag in een gezondheidscentrum werken.
 • Je werkt graag samen met andere disciplines.
 • Je wilt je inzetten voor een verdere professionalisering van de eerstelijnszorg in onze wijk.
 • Je wilt meedenken over het verder verbeteren van onze praktijkvoering.

Honorering

 • Medewerkers van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen werken in loondienst.
 • We honoreren je op basis van de Cao Gezondheidscentra. Salarissen zijn geïndexeerd, maximaal € 7.769,- bij een fulltime aanstelling, exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder andere: pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn en vergoeding van reiskosten, lidmaatschappen beroepsverenigingen, aansprakelijkheidsverzekering, nascholing en praktijkkosten en een flexibele beloning.
 • Volop mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing.

Interesse
Geïnteresseerd? Dan ontmoeten we je graag. Mail je sollicitatiebrief en cv naar i.flowerree@wgchuizen.nl (Ivanka, Personeelszaken).
Meer weten? Kijk op: www.wgchuizen.nl. Of bel met de huisartsen: 035-5266000

Gezondheidscentrum Bovenmaat zoekt:

doktersassistent op oproepbasis

Ben jij een ervaren, enthousiaste doktersassistent, dan zijn wij op zoek naar jou als invalkracht tijdens vakanties of ziekte van collega’s. Misschien ben je net met pensioen en wil je af ten toe nog wat werken? Of werk je in het weekend en ben je door de weeks nog beschikbaar?

Mail je sollicitatie dan naar Marjolein de Boer, hoofd assistente: m.boer@wgchuizen.nl.

Wij zijn een gedreven en gezellig team van 6 huisartsen, 6 poh’s en 6 assistentes dat zich graag inzet voor kwalitatief zeer goede zorg. We werken in een mooi, modern gezondheidscentrum samen met fysiotherapeuten en diëtisten en maken onderdeel uit van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen.

Voor meer informatie over ons gezondheidscentrum kijk op www.gcbovenmaat.nl.
Of bel tussen 8.00 en 17.00 uur naar 035-5250777.

Vragen?

Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search

Skip to content