Vacatures

Wilt u werken in een gezondheidscentrum waar u met alle collega’s samen één doel heeft: mensen uit de wijk en daarbuiten op een persoonlijke, betrokken en integere manier zorg bieden?

Word dan onze collega, kom werken in de gezondheidscentra Huizen!

De centra staan midden in de wijk en bieden zorg van uitstekende kwaliteit. Alle disciplines zitten onder één dak. U kunt dus gemakkelijk bij uw collega binnenlopen. Wij verlenen moderne zorg, zijn maatschappelijk betrokken en hebben een informele werkcultuur. Bovendien zijn we professionals die vinden dat de zorg altijd beter kan. Wilt u hier deel van uitmaken? Dan zijn we naar u op zoek!

Wilt u meer lezen over het werken in een gezondheidscentrum kijk dan op Werkeninhetgezondheidscentrum.nl.

icoon-omlaag-geel

Voor ons gezondheidscentrum Huizermaat zoeken wij :

POH-GGZ voor 16 uur per week

De aanstelling is op een contract voor 1 jaar, met de intentie om deze na een jaar om te zetten naar onbepaalde tijd. Voorkeur voor de maandag, donderdag of vrijdag.

 Gezondheidscentrum Huizermaat
Samen met gezondheidscentrum Bovenmaat vormt ons gezondheidscentrum Huizermaat  de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen. Onze huisartsenafdeling bestaat uit een team van nog 2 andere, ervaren POH GGZ collega’s, 8 huisartsen en 8 doktersassistentes. Eén van onze huisartsen, Astrid Hertogh is kaderhuisarts GGZ voor de regio, zij is ook de coördinator van de POH GGZ collega’s. We zijn een hecht, gezellig en goedlopend team. Laagdrempelig, je kan gemakkelijk binnenlopen en overleggen met elkaar. Iedereen is in loondienst en collega’s werken vaak lang bij ons, dat zegt iets over de werksfeer. We hebben ook fysiotherapeuten en diëtistes in dienst en we hebben een eigen apotheek. Bij verschillende projecten wordt er samengewerkt met de andere afdelingen. Ons gezondheidscentrum wil graag een positieve uitstraling geven aan gezondheidszorg in de wijk en doet dit onder meer door projecten als “zelf aan zet”, leefstijlcarrousel, beter slapen project e.d. Verder zijn we bezig met projecten als duurzaamheid in de praktijk en positieve gezondheid.

Functie
De POH GGZ functie is gericht op triage, begeleiding en kortdurende behandeling van patiënten met psychische, psychiatrische, psychosomatische en psychosociale problematiek.

Je hebt een POH GGZ of soortgelijke opleiding afgerond of bent er mee bezig. De voorkeur gaat uit naar iemand met als achtergrond SPV of affiniteit daarmee.

Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, werkt zelfstandig, denkt in oplossingen, bent flexibel en ondernemend. Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar iemand die vakanties in de schoolvakantieperiode prefereert.

Wij bieden

  • Een mooie werkplek in een modern gezondheidscentrum midden in de wijk.
  • Een functie waarin je zelfstandig maar ook in een fijn team kan functioneren.
  • Volop mogelijkheden voor scholing en verdere ontwikkeling. Eigen initiatief en ideeën worden zoveel mogelijk ondersteund.
  • Ook is er veel gezelligheid: we drinken samen koffie, lunchen met alle collega’s van het gezondheidscentrum samen, hebben een paar keer per jaar een uitje of gezamenlijke activiteit.
  • Salariëring conform schaal 8 CAO huisartsenzorg. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer: pensioenregeling via Pensioenfonds Zorg en Welzijn, eindejaarsuitkering, vergoeding lidmaatschappen van beroepsverenigingen, nascholingskosten etc.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met huisarts Astrid Hertogh op telefoonnummer 035 5266000.
Je sollicitatiebrief en cv kun je mailen naar: i.flowerree@wgchuizen.nl (Ivanka Flowerree, personeelszaken).
Kijk voor verdere informatie over ons gezondheidscentrum op www.gchuizermaat.nl

Stichting Wijkgezondheidcentra Huizen zoekt:

Kwaliteits/beleidsmedewerker (16 uur)

Voor onze Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen zoeken wij een kwaliteits/beleidsmedewerker voor 16 uur in de week.

WGC Huizen bestaat uit twee gezondheidscentra, Huizermaat en Bovenmaat, met in totaal zo’n 16.500 ingeschreven patiënten. We hebben vier disciplines: huisartsen, apotheek, fysiotherapie en diëtetiek waarvoor we met ongeveer 75 mensen werken. Elke afdeling heeft een eigen kwaliteitssysteem (NPA praktijkaccreditering, HKZ, Keurmerk kwaliteit). We streven naar een hoog kwaliteitsniveau op alle afdelingen. Daarnaast hebben we in toenemende mate te maken met allerhande projecten, vooral multidisciplinair en in samenwerking met anderen partners in Huizen.
Ter ondersteuning van het werk voor het kwaliteitsbeleid en de projecten zoeken we een kwaliteits/beleidsmedewerker met bij voorkeur kennis van en ervaring in de eerstelijnszorg.

Taken:
– Ondersteunen van de afdelingen bij het kwaliteitsbeleid. Ondersteunen bij het opstellen en evalueren van protocollen. Bewaken van de verbeterdoelstellingen.
– Ondersteunen bij het opstellen van jaarplannen en rapportages.
– Schrijven van projectplannen.
– Organiseren van projectbijeenkomsten en projectactiviteiten.
– Bewaken voortgang projecten en schrijven van tussen- en eindrapportages.
– Adviseren van directie en Beleidsoverleg over kwaliteitsvraagstukken en beleidsontwikkelingen in het dorp en de regio.
– Onderhouden van contacten met relevante partijen in het dorp en de regio.

Functie-eisen:
– HBO werk- en denkniveau;
– Kennis van de eerstelijnszorg is een pre;
– Kennis van en ervaring met kwaliteitszorg;
– Ervaring met projectmanagement;
– Resultaatgerichtheid;
– Samenwerken;
– Klantgerichtheid;
– Probleemoplossend;
– Communicatief zeer vaardig;

Wat we bieden
Een uitdagende rol in twee moderne multidisciplinaire gezondheidscentra. Onze centra zijn goed georganiseerd. Collega’s vinden het een fijne werkplek en iedereen heeft hart voor de zorg. Er heerst een positieve sfeer in onze centra. We drinken koffie met elkaar en lunchen gezamenlijk met de disciplines door elkaar. Er is veel ruimte voor eigen initiatief.
Honorering is volgens de CAO Huisartsenzorg schaal 7. Voor vragen of meer informatie kun je bellen of mailen met Robert Boersma, directeur, 06-52014045 of directie@wgchuizen.nl. Je sollicitatie ontvangen we graag ter attentie van Ivanka Flowerree (PZ), i.flowerree@wgchuizen.nl.

Gezondheidscentrum Bovenmaat zoekt:

Doktersassistent op oproepbasis

Ben jij een ervaren, enthousiaste doktersassistent, dan zijn wij op zoek naar jou als invalkracht tijdens vakanties of ziekte van collega’s. Misschien ben je net met pensioen en wil je af ten toe nog wat werken? Of werk je in het weekend en ben je door de weeks nog beschikbaar?

Mail je sollicitatie dan naar Marjolein de Boer, hoofd assistente: m.boer@wgchuizen.nl.

Wij zijn een gedreven en gezellig team van 6 huisartsen, 6 poh’s en 6 assistentes dat zich graag inzet voor kwalitatief zeer goede zorg. We werken in een mooi, modern gezondheidscentrum samen met fysiotherapeuten en diëtisten en maken onderdeel uit van de Stichting Wijkgezondheidscentra Huizen.

Voor meer informatie over ons gezondheidscentrum kijk op www.gcbovenmaat.nl.
Of bel tussen 8.00 en 17.00 uur naar 035-5250777.

Vragen?

Neem contact met ons op

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud