Duizeligheid begrijpen

Soms voel je je duizelig, en dat kan verschillende redenen hebben. Het komt bijvoorbeeld door problemen met je oren of als iets niet klopt in je evenwicht. Bij ons weten we dat duizeligheid ingewikkeld is en dat je speciale hulp nodig hebt. Onze fysiotherapeuten begrijpen hoe vervelend duizeligheid kan zijn in je dagelijks leven. Ze willen je helpen om weer de baas te worden over jezelf.

Persoonlijke aanpak

Iedereen is anders, daarom kijken we naar duizeligheid op een persoonlijke manier. We bekijken je medische geschiedenis goed en vragen naar je klachten. Daarna maken we een plan dat speciaal voor jou is gemaakt, zodat we je goed kunnen helpen.

Oefeningen en therapie

Een goede manier om met duizeligheid om te gaan, is door te oefenen. Onze fysiotherapeut doet samen met jou oefeningen die helpen om je balans te verbeteren en minder duizelig te zijn. Daarnaast kunnen andere oefeningen helpen om je spieren sterker te maken, je houding te verbeteren en je algemene balans te bevorderen. Dit helpt je om zelfverzekerder te worden in je dagelijkse bezigheden en duizeligheidsaanvallen te verminderen.

Leren en zelf doen

Wij vinden het belangrijk dat je leert over duizeligheid en hoe je er zelf mee om kunt gaan. Onze fysiotherapeut geeft je waardevolle informatie, zodat je beter begrijpt wat er aan de hand is. We willen dat je op de lange termijn gezonder wordt.

Neem contact op

Als duizeligheid uw dagelijkse leven beïnvloedt, bel of mail ons dan gerust. Onze ervaren fysiotherapeut Jeroen van Zanten staat klaar om je te helpen op je weg naar herstel en het terugkrijgen van controle over je evenwicht.

Wilt u een afspraak maken voor Duizeligheid of Balansproblemen?

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud