jeroen

Jeroen van Zanten

Big nr.: 89926332604

Specialisaties;

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Master manuele therapie i.o.
  • Duizeligheidsklachten
  • Schouderklachten
  • Aanhoudende/ chronische pijnklachten

Aandachtsgebieden;

  • Revalidatie na een operatie
  • Revalidatie na een ongeluk, zowel met als zonder operatie
  • Orthopedische aandoeningen
  • Chronische / langdurige pijnklachten
  • Sport gerelateerde klachten

 

Mijn naam is Jeroen van Zanten en ik ben in augustus 2019 afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool Utrecht. Mijn interesse voor fysiotherapie kwam voort uit mijn blessures die ik opliep bij jong oranje waterpolo. Ik vond het super gaaf om te zien hoe de fysiotherapeut mij kon helpen van mijn pijnklachten af te komen zodat ik mijn wedstrijden weer volle bak kon spelen.

Momenteel zit ik in de afrondende fase van de opleiding master Orthopedische manueel therapie in Utrecht. Ik verwacht zomer 2024 klaar te zijn. Alle praktijkvakken heb ik al afgerond.

Ik heb twee bijzondere interesses. Ik ben gepassioneerd over het begrijpen en behandelen van duizeligheidsklachten. Als bestuurs- en praktiserend lid van het Netwerk Gooi en Omstreken (https://www.tergooi.nl/patienteninformatie/zorgpad-duizeligheid/), werk ik samen met collega’s en experts om de zorg voor mensen met duizeligheid te verbeteren. Ons zorgpad duizeligheid biedt een holistische aanpak, gebaseerd op mijn betrokkenheid bij de nieuwste ontwikkelingen en behandelingen op dit gebied.

Daarnaast heb ik een sterke interesse in schouderklachten en ben ik lid van het Schoudernetwerk Gooi en Eemland (www.SNGE.nl). Mijn betrokkenheid bij dit netwerk stelt me in staat om op de hoogte te blijven van de meest effectieve benaderingen en behandelingen voor schouderproblemen. Of je nu last hebt van duizeligheid of schouderklachten, je kunt rekenen op mijn toewijding en expertise om je te helpen bij het herstel en het verbeteren van je algehele welzijn.

Sinds 2023 begeleid ik stagiairs van de fysiotherapieopleiding. Mocht u bij mij een afspraak krijgen, dan is de kans dus groot dat u 2 voor de prijs van 1 krijgt. Uiteraard mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiair mag u dat gewoon aangeven. De klant is koning.

Als therapeut geeft het mij enorm veel voldoening als ik u kan helpen uw pijnklachten of beperkingen af te komen. De uitdaging om erachter te komen wat er aan de hand is, dit goed te behandelen en u dus te helpen is wat dit werk enorm leuk maakt voor mij. Mijn aanpak zal altijd zo actief mogelijk zijn, bijvoorbeeld door middel van oefeningen, om u zo veel mogelijk zelf de regie over de klachten te kunnen geven.

Het gezondheidscentrum vind ik een mooie plek om te werken omdat je laagdrempelig kan overleggen met andere afdelingen zoals de huisarts.

Naast mijn werk heb ik de volgende hobby’s: waterpolo, vissen en gezellig op het terras met mijn vrienden.

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud