rene

Rene Batenburg

Big nr.: 19044307501

Ik werk sinds 2002 in gezondheidscentrum Huizermaat. Ik vind het heerlijk om mensen om mij heen te hebben, even tijd voor overleg of gewoon een praatje. Dat geeft mij energie. Die energie gebruik ik dan weer om met elkaar iets neer te zetten:door goed samen te werken de kwaliteit verbeteren van de zorg voor patiënten in de eerste lijn.

Als ik praat met patiënten zijn we gelijkwaardig. De patiënt heeft mij nodig om weer gezond te worden en ik heb de patiënt nodig om mijn werk goed te kunnen doen. Ik ben rustig, geïnteresseerd en luister goed. Door onze samenwerking in het gezondheidscentrum hebben we gelegenheid om ons te specialiseren. Speciale ervaring heb ik met de kleine chirurgie en het beoordelen van hartfilmpjes (ECG).

In mijn werk put ik inspiratie uit twee spreuken. Ten eerste: pluk de dag. Te weinig mensen realiseren zich dat ze dit veel bewuster zouden moeten doen. Ten tweede: de meeste klachten gaan gelukkig vanzelf over. In veel gevallen kan het geen kwaad even af te wachten hoe je lijf klachten oplost.

Start typing and press Enter to search

Skip to content