marion-van-westing

Marion van Westing

Vanaf 2018 ben ik als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-ggz) werkzaam bij het wijkgezondheidscentrum. Via mijn spreekuur werk ik met volwassenen, maar soms ook met jongeren. De hulpvragen zijn divers en ik zoek samen met mensen naar ondersteuning die bij hen persoonlijk passend is.

De functie is gericht op ondersteuning, begeleiding en behandeling van patiënten uit de huisartsenpraktijk. Mensen met lichte en matig ernstige psychische, psychosociale en psychosomatische problemen. Na een kennismakingsgesprek starten we een behandeltraject. Het kan zijn dat tijdens het proces blijkt dat het inschakelen van andere hulpverleners wenselijk is. In overleg met u en de arts, kunt u dan worden doorverwezen.

De ‘zorg’ voor anderen loopt als een rode draad door mijn leven. Binnen de diversiteit van mijn opleidingen, banen en beklede functies, is het een belangrijke gezamenlijke deler. In mijn huidige werkzaamheden als praktijkondersteuner ggz komt het allemaal samen.

Ieder mens is uniek en heeft recht op geluk, maar het leven is niet altijd makkelijk. Een eerste stap om hierin verbetering aan te brengen, kan zijn door erover te praten. Hulp vragen is krachtig, juist als je je kwetsbaar voel. Veel mensen voelen een drempel als ze over zichzelf en hun situatie zouden praten, maar het lucht altijd op. Door anders te leren kijken en of handelen kom je weer een stapje vooruit, krijg je energie en vertrouwen. Met veel passie en plezier zet ik graag mijn kennis, inlevingsvermogen en ervaring in om u weer in uw eigen kracht te kunnen zetten!

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Vraag hulp als u vastloopt, u hoeft het niet alleen te doen. Ik ontmoet u graag om samen in gesprek te gaan.

Met warme groet, Marion

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud