gabrielle

Gabriëlle Bon

Big nr.: 69920669004

Sinds maart 2021 ben ik als praktijkondersteuner Bewegen (POH Bewegen) gestart op de huisartsenpraktijk Huizermaat. Elke woensdag en vrijdag middag kunnen mensen met een beweegprobleem bij mij terecht. Hier heb ik gemiddeld meer tijd voor tot mijn beschikking dan de huisarts, waardoor ik dus extra aandacht kan besteden aan het probleem.

Van origine ben ik opgeleid tot fysiotherapeut. Fysiotherapeuten zijn experts op het gebied van bewegen. Wij zijn opgeleid om problemen met spieren, banden, pezen en gewrichten te analyseren. Graag kijk ik samen met u naar de beste aanpak voor uw klacht.

De functie praktijkondersteuner Bewegen is nog nieuw in Nederland. Toch is het voor ons een logische stap. Binnen onze gezondheidscentra werken we zeer intensief samen met de huisartsen en andere disciplines. We vertrouwen elkaar en kunnen gemakkelijk overleggen. Continu zoeken we naar manieren om onze zorg te verbeteren. Patiënten met een beweegprobleem kunnen in gezondheidscentrum Huizermaat nu direct voor een deskundig advies bij mij terecht. Een bezoek aan de huisarts is dan vaak niet nodig. Hierdoor vermindert de werkdruk van de huisartsen.

Toch liever eerst naar de huisarts? Dat kan. Behandeling fysiotherapie na mijn onderzoek bij de eigen fysiotherapeut? Geen probleem. Patiënten houden de regie.

Het is in Nederland een nieuw initiatief. Zo zetten we de deskundigheid en samenwerking binnen ons gezondheidscentrum nog beter in. We zijn ervan overtuigd dat dit de zorg voor mensen met een beweegprobleem verder gaat verbeteren.

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud