ethel

Ethel Groot

In 2014 ben ik met veel plezier gestart als Praktijkondersteuner Geestelijke gezondheidszorg(POH-ggz) in het wijkgezondheidscentrum.

Als u met psychische en/of psychosociale klachten naar de huisarts gaat, kan de huisarts u adviseren een afspraak te maken met POH-ggz. U komt dan bij mij of bij mijn collega terecht.

In een eerste gesprek worden uw klachten en vragen in kaart gebracht. U kunt dan één of meerdere ondersteunende gesprekken en/of kortdurende behandelingen bij de POH-ggz krijgen, ook kan het zijn dat u een verwijzing krijgt naar een andere hulpverlener. Dit alles uiteraard in overleg met u en valt onder het beroepsgeheim van uw huisarts.

Het mooie aan dit vak vind ik dat ik mensen weer richting kan geven in hun leven, of ondersteuning kan bieden om meer uit het leven te halen dan dat er nu is. dat geeft mij veel voldoening en vind ik fijn om te doen. De diversiteit aan psychische klachten en mensen interesseert mij. Ik heb circa 20 jaar ervaring als uitvoerend maatschappelijk werker en heb veel mensen psychosociale ondersteuning geboden om het dagelijks leven te verbeteren en/of klachten te verminderen.

In mijn vrije tijd sport ik en breng ik gezellige tijd door met mijn gezin en vrienden.

Aarzel niet en vraag tijdig hulp!

Mogelijk tot binnenkort.

Ethel Groot

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud