sander

Sander van Dijk

Big nr.: 29908826304

Specialisaties;

  • Algemeen fysiotherapeut
  • Master of Science
  • Extended Scope Fysiotherapeut
  • Expertise schouder klachten

Aandachtsgebieden

  • Schouderklachten en revalidatie
  • Leefstijl begeleiding bij mensen met obesitas en diabetes
  • Revalidatie na een operatie
  • Revalidatie na een ongeluk, zowel met als zonder operatie
  • Orthopedische aandoeningen
  • Medisch fitness groepen

 

Na mijn afstuderen in 2007 ben ik sinds 2009 werkzaam in de Wijkgezondheidscentra in Huizen, zowel op GC Huizermaat als GC Bovenmaat. Ik werk hier met veel plezier omdat ik het samenwerken met de andere disciplines leuk vind en ook heel belangrijk vind om patiënten in ons centrum de beste zorg te kunnen bieden.

Vakinhoudelijk ben ik een generalist. Dat wil zeggen dat ik u bij allerlei beweegklachten kan helpen. Wel heb ik een bijzondere interesse en expertise in schouderklachten, vandaar ook mijn deelname aan het kennisnetwerk ShoulderCommunity (zie onderaan het filmpje) en het schoudernetwerk Gooi en Eemland (www.SNGE.nl). Naast mijn werk als fysiotherapeut werk ik ook als Praktijkondersteuner Bewegen (POH-B) voor de huisartsen in GC Huizermaat. Hier neem ik de huisartsenrol aan voor beweegklachten. Ik kan goed vanuit een medisch oogpunt naar uw klacht kijken en samen met u bepalen wat de meest passende zorg is en eventueel samen uw huisarts keuzes maken.

Sinds 2013 begeleid ik stagiairs van de fysiotherapieopleiding van de Hogeschool Utrecht. Mocht u bij mij een afspraak krijgen, dan is de kans dus groot dat u 2 voor de prijs van 1 krijgt. Uiteraard mocht u bezwaar hebben tegen de aanwezigheid van een stagiair mag u dat gewoon aangeven. De klant is koning.

Als therapeut ben ik idealistisch, positief en energiek. Graag kijk ik kritisch naar mijn eigen rol én die van u in het herstel- en revalidatieproces. Ik probeer altijd zoveel mogelijk samen met u te kijken wat de meest passende behandeling is. Bewegen is hierin de sleutel; meer of minder, anders, lichter of zwaarder… Voor alle mensen super belangrijk, voor zowel lichaam als geest.

Ik woon in Huizen met mijn gezin en probeer sportief bezig te blijven met hardlopen, home workouts, fietsen en voetballen. Verder speel ik graag een game of kijk een TV serie ter ontspanning.

Een quote die ik sterk aanhang: ‘Wie geen tijd heeft om te bewegen moet vroeg of laat tijd maken om ziek te zijn.’

Bijzondere expertise:

Schouderklachten en revalidatie // leefstijlbegeleiding obesitas en diabetes

Wilt u meer weten over mijn expertise in schouderklachten? In onderstaande video’s treft u informatie over wat ik doe aangaande deze expertise. Zo ben ik lid van de Centre of Expertise: Shoulder Disorders van de Hogeschool Utrecht (video 1) en heb ik onder andere deelgenomen aan een schoudercursus met live operaties (video 2).

Video 1 (werkt de video niet? Klik dan hier)

Video 1 (werkt de video niet? Klik dan hier)

Video 2 (werkt de video niet? Klik dan hier)

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud