annefleur-otto

Ik zou het zeer waarderen als u uw ervaring over uw behandeling zou willen delen via onderstaande link:

Deel uw ervaring

Annefleur Klunder

Big nr.: 19911472989

Sinds 2015 werk ik als diëtist in het team van WGC Huizen. Ik houd maandag, dinsdag en vrijdag spreekuur in gezondheidscentrum Huizermaat en op donderdag in de Huizer Apotheek.

Mensen weten vaak heel goed wat ze aan zouden willen passen aan hun voeding. Maar het ondernemen van actie hierop is iets wat een grote uitdaging kan vormen. Daarnaast heerst er veel onduidelijkheid over wat een goed eetpatroon inhoudt en is het lastig om te achterhalen welke voeding het meest geschikt is. Mijn doel is om met mijn kennis en vaardigheden u te helpen datgene wat uw welzijn vergroot te realiseren. Door wel overwogen, concrete en haalbare actiepunten met u op te stellen en het proces te monitoren en te coachen werken we samen naar meer gezondheid.

Gezondheid is iets wat me veel waard is. Het blijft een uitdaging om goed voor jezelf te zorgen maar mijn bevinding is, dat wanneer ik mijn best hiervoor doe, ik ook meer geniet. Ik wens het iedereen toe om van het leven en van eten te genieten.

Naast mijn werk geniet ik er erg van om sportief bezig te zijn en ben ik altijd opzoek naar een creatieve uitlaatklep. Ik ben altijd in voor spanning en avontuur maar ik kan er ook van genieten om thuis lekker rustig een filmpje te kijken of een boek te lezen.

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud