Robin

Robin Visser

Mijn naam is Robin Visser en vanaf september zal ik het eerste jaar van mijn opleiding tot huisarts in Gezondheidscentrum Huizermaat volgen. Dat zal ik gaan doen onder supervisie van dokter Hertogh en dokter van Welsenes. Al sinds ik Geneeskunde studeerde, wist ik dat ik huisarts wilde worden. Daarom ben ik erg blij dat ik de kans krijg om dat doel te bereiken.

Momenteel woon ik met veel plezier samen met mijn vriendin in Amsterdam. Ik ben echter opgegroeid in Hilversum, waardoor Huizen en de omgeving voor mij geen onbekend terrein is.

Voorheen heb ik als basisarts gewerkt in het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen, waar ik ervaring op heb gedaan bij de afdelingen Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde, Cardiologie, Oncologie en Maag-Darm-Leverziekten. Daarnaast heb ik in Haarlem gewerkt op een acute opname afdeling voor psychiatrische patiënten. Op beide plekken heb ik veel ervaring opgedaan die ik meeneem in het eerste jaar van mijn opleiding. Als arts probeer ik veel tijd te nemen voor het verhaal van de patiënt en aandacht te hebben voor individuele wensen, waarbij ik een open blik probeer te houden.

Ik heb veel zin om te gaan starten met mijn opleiding en ik kijk ernaar uit om u in de praktijk tegen te komen!

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud