Patrick

Patrick ter Koele

Big nr.: 19104872389

Sinds 2021 ben ik werkzaam als diëtist in het wijkgezondheidscentrum Huizermaat.

Het leuke aan mijn werk is dat elk persoon verschillend is en ook hele andere eetgewoontes en opvattingen over gezondheid hebben. Sommige mensen zijn bang om op een heel streng dieet te moeten gaan, maar dat is vaak niet het geval. Kleine aanpassingen kunnen zorgen voor een groot verschil. Mensen kunnen soms zelfs aangenaam verrast zijn als blijkt dat sommige producten juist wel gezond zijn waarvan zij altijd hadden gedacht dat het niet zo is. Juiste informatie hierover communiceren naar cliënten is belangrijk en vind ik erg leuk om te doen.

Het aanpassen van het voedingspatroon kan erg gunstig zijn om de algehele gezondheid te verbeteren en bijhorende klachten verminderen bij onder andere: overgewicht/obesitas, diabetes mellitus, te hoog cholesterol, te hoge bloeddruk, ondervoeding, COPD en maag- en darmklachten. Hier kunnen wij als diëtisten bij helpen.

Daarnaast ben ik sinds 2020 gespecialiseerd als sportdiëtist en kan ik begeleiding bieden bij verschillende typen uithoudings- en krachtsport, denk hierbij bijvoorbeeld aan hardlopen, wielrennen, krachttraining, zwemmen etc.

In mijn vrije tijd sport ik regelmatig en spreek ik graag af met vrienden en familie. Verder hecht ik ook heel veel waarde aan rust en ontspanning.

Start typing and press Enter to search

Ga naar de inhoud